• Novinky

            • Oznam


            • Pre zväčšenie kliknite na obrázok.

               

              OPRAVA: od 01.08. do 05.08.2022 na sekretariáte školy do 12:00.

            • Oznam - úradné hodiny počas mesiaca júl 2022

            • Vážení rodičia, milí žiaci a návštevníci školy, prosíme vás, rešpektujte úradné hodiny počas mesiaca júl 2022:

              od 1.7 2022 do 15.7.2022 v čase 8:00 - 12:00,
              od 18.7.2022 do 31.7.2022 - dovolenka.

              Ďakujeme.

            • Deviataci a zamestnanci školy pomohli!

            • So školským rokom 2021/2022 sme sa na ZŠ s MŠ Pod Vinbargom rozlúčili na školskom dvore. Štátna hymna Slovenskej republiky doznela, žiakom sa prihovorila žiačka Daniela Adamišínová (9.A), po nej pani riaditeľka školy Mgr. Milena Kravcová. Nasledovalo vyhodnotenie celoročných súťaží: v zbere SABI viečok a v zbere papiera. Z deviatakov boli ocenené tri žiačky: Barbora Bereščáková (9.C), Veronika Popjaková (9.C) a Sonja Homzová (9.C) za reprezentáciu školy na olympiádach a za výborný prospech. Ocenená bola tiež aj Sofia Chovancová (9.B) za reprezentáciu školy v kultúrnej oblasti. Taktiež boli ocenení aj najlepší hokejisti za jednotlivé ročníky. Pre víťazov boli pripravené krásne ceny.

              Krásny ľudský, empatický moment nastal, keď pred žiakov prišla žiačka 8.A triedy Nina Kmecíková. Je to telesne postihnutá žiačka, ktorú na vozíku sprevádzala jej obetavá mama. Pani učiteľka Csuková na mikrofón všetkým sprístupnila informáciu, že Nina v novembri 2022 absolvuje rehabilitačné cvičenia v Prešove, ktoré jej výrazne pomáhajú. Ide o pomerne finančne náročnú záležitosť. Preto občianske združenie Lastovička, ktoré funguje pri našej škole, spolu s deviatakmi urobili krok, ktorý je hodný Vašej pozornosti. Výťažok zo školského plesu deviatakov + príspevok Lastovičky = preplatenie rehabilitačného pobytu pre Ninu Kmecíkovú. Tento dojímavý moment mal svoju silu a všetkých prítomných empaticky spojil. Pani Kmecíková následne poďakovala za finančný príspevok i za ľudské gesto celej školy.
              Následne žiaci odišli do svojich tried, kde im boli vydané vysvedčenia. Všetkým Vám prajeme príjemné prežitie letných prázdnin.

              Mgr. Milena Kravcová
              riaditeľka školy


              Fotoalbum sa otvorí po kliknutí na obrázok.

            • Rozlúčková slávnosť deviatakov 2022

            • Ako je pekným zvykom, aj tento rok sa s pedagogickým zborom aj s nepedagogickými zamestnancami prišli rozlúčiť naši deviataci a deviatačky...


              Fotoalbum sa otvorí po kliknutí na obrázok.

            • Prázdniny

            • Milí žiaci, vážení rodičia, prajeme vám príjemné prežitie letných prázdnin, veľa slnka a zážitkov. Dovidenia 5. septembra.