• Usmernenia ohľadom COVID-19

          • Oznam

          • 01.03.2021 14:03
          • Vážení rodičia,
             
            je nám veľmi ľúto, ale na základe nepriaznivej situácie v meste Bardejov a rozhodnutia mestského krízového štábu a RÚVZ v Bardejove
             
            bude vyučovanie 1. a 2. stupňa pokračovať dištančnou formou od 2. marca 2021 (vrátane) až do odvolania.
             
            Akúkoľvek zmenu vo vzdelávaní Vám oznámime na našej webovej, facebookovej stránke školy a aj správou na Vaše rodičovské konto Edupage.
            Verte nám, že chápeme Vašu ťažkú situáciu pri vzdelávaní Vašich detí a našich žiakov. Len spoločným zodpovedným prístupom a dodržiavaním nariadení môžeme prispieť k návratu našich žiakov do školy.
            Mgr. Milena Kravcová
          • viac
          • MŠ - Oznam pre rodičov detí MŠ

          • 28.02.2021 09:45
          • Oznamujeme rodičom detí materskej školy,
            že od 1. marca 2021 - 12. marca 2021 bude MŠ zatvorená
            z dôvodu pozitivity zamestnankyne MŠ.
          • viac
          • Oznam

          • 26.02.2021 12:53
          • V súvislosti s negatívnym vývojom počtu nakazených vírusom Covid v meste a okrese Bardejov, na základe konzultácie s regionálnym epidemiológom, záverov dnešného krízového štábu Mesta Bardejov bude vyučovanie žiakov prvého stupňa ZŠ v zriaďovateľskej pôsobnosti Mesta prebiehať v pondelok 1.3.2021 dištančnou formou.
             
            Po vyhodnotení dát z víkendového testovania, resp. po dnes avizovanom rozhodnutí vlády, vás o ďalšom postupe budeme informovať. Plne si uvedomujeme, so všetkou zodpovednosťou, potrebu a nevyhnutnosť vzdelávania najmä detí na prvom stupni prezenčnou formou, je to aj náš záujem a priorita, ale musíme dbať predovšetkým na ochranu ich zdravia, ochranu zdravia pedagógov a rodičov. Bardejov je dnes v bordovej fáze a všetky doterajšie rozhodnutia mestského krízového štábu sa ukázali ako rozumné a obozretné. Boli prínosom pre zvrátenie negatívneho vývoja pandemickej situácie v meste. O ďalšom postupe vás budeme aktuálne informovať. Materské školy budú zatiaľ od pondelka 1.3.2021 fungovať v režime, ktorý vyžaduje aktuálne platný „školský semafor“.
             
            Ďakujeme za pochopenie. Je to v záujme nás všetkých.
            Mgr. René Semanišin
            vedúci oddelenia školstva a kultúry
          • viac
          • Oznam

          • 26.02.2021 08:18
          • Vážení rodičia,

            riaditeľstvo ZŠ s MŠ Pod Vinbargom v Bardejove oznamuje, že

            v pondelok 1. marca 2021, teda po jarných prázdninách,
            pokračujú žiaci 1. stupňa v prezenčnej forme vyučovania.

            Podmienkou nástupu žiakov do školy je: „Jeden zákonný zástupca žijúci v spoločnej domácnosti sa preukáže negatívnym výsledkom antigénového testu certifikovaného na území EÚ na ochorenie COVID-19 nie starším ako 7 dní alebo negatívnym výsledkom RT-PCR testu nie starším ako 7 dní, alebo ak zákonný zástupca prekonal ochorenie COVID-19 a má o jeho prekonaní doklad nie starší ako 3 mesiace, alebo ak zákonný zástupca žijúci v spoločnej domácnosti bol zaočkovaný proti ochoreniu COVID-19 aj 2. dávkou spred 14 dní“. Ak rodičia majú striedavú starostlivosť, musia mať obaja tento test.

            Nám všetkým záleží na zdraví vašich detí, a preto odporúčame otestovanie oboch rodičov.

            Mesto Bardejov ako zriaďovateľ školy počas soboty, 27.2., otvorí dve odberné miesta s online registráciou - na 1. ZŠ a na 7. ZŠ. Prikladáme linky na registráciu:

            01 - ZŠ Komenského
            https://admin.resersoft.com/rs/odberne-miesto-c-01-zs-komenskeho/calendar/108?company=odberne-miesto-c-01-zs-komenskeho

            09 - ZŠ Arm. Ge. L. Svobodu
            https://admin.resersoft.com/rs/odberne-miesto-c-09-zs-arm-ge-l-svobodu/calendar/116?company=odberne-miesto-c-09-zs-arm-ge-l-svobodu

            Môžete využiť aj ostatné dostupné Mobilné odberové miesta v Bardejove. Odberové miesto s možnosťou rezervácie môžete vyhľadať v tomto odkaze https://korona.zzz.sk/.

            Prostredníctvom Edupage Vás žiadame o zaslanie čestného vyhlásenia zákonného zástupcu žiaka o bezinfekčnosti spolu s prílohou triednym učiteľkám Vašich žiakov.

            Ďakujeme za Vašu ústretovosť.

            Mgr. Milena Kravcová

          • viac