• Usmernenia ohľadom COVID-19

        • Oznam

        • 26.02.2021 08:18
        • Vážení rodičia,

          riaditeľstvo ZŠ s MŠ Pod Vinbargom v Bardejove oznamuje, že

          v pondelok 1. marca 2021, teda po jarných prázdninách,
          pokračujú žiaci 1. stupňa v prezenčnej forme vyučovania.

          Podmienkou nástupu žiakov do školy je: „Jeden zákonný zástupca žijúci v spoločnej domácnosti sa preukáže negatívnym výsledkom antigénového testu certifikovaného na území EÚ na ochorenie COVID-19 nie starším ako 7 dní alebo negatívnym výsledkom RT-PCR testu nie starším ako 7 dní, alebo ak zákonný zástupca prekonal ochorenie COVID-19 a má o jeho prekonaní doklad nie starší ako 3 mesiace, alebo ak zákonný zástupca žijúci v spoločnej domácnosti bol zaočkovaný proti ochoreniu COVID-19 aj 2. dávkou spred 14 dní“. Ak rodičia majú striedavú starostlivosť, musia mať obaja tento test.

          Nám všetkým záleží na zdraví vašich detí, a preto odporúčame otestovanie oboch rodičov.

          Mesto Bardejov ako zriaďovateľ školy počas soboty, 27.2., otvorí dve odberné miesta s online registráciou - na 1. ZŠ a na 7. ZŠ. Prikladáme linky na registráciu:

          01 - ZŠ Komenského
          https://admin.resersoft.com/rs/odberne-miesto-c-01-zs-komenskeho/calendar/108?company=odberne-miesto-c-01-zs-komenskeho

          09 - ZŠ Arm. Ge. L. Svobodu
          https://admin.resersoft.com/rs/odberne-miesto-c-09-zs-arm-ge-l-svobodu/calendar/116?company=odberne-miesto-c-09-zs-arm-ge-l-svobodu

          Môžete využiť aj ostatné dostupné Mobilné odberové miesta v Bardejove. Odberové miesto s možnosťou rezervácie môžete vyhľadať v tomto odkaze https://korona.zzz.sk/.

          Prostredníctvom Edupage Vás žiadame o zaslanie čestného vyhlásenia zákonného zástupcu žiaka o bezinfekčnosti spolu s prílohou triednym učiteľkám Vašich žiakov.

          Ďakujeme za Vašu ústretovosť.

          Mgr. Milena Kravcová

        • Naspäť na zoznam článkov