• Usmernenia ohľadom COVID-19

        • Oznam

        • 18.10.2020 09:45
        • Vážení rodičia, milí žiaci,

          aj vďaka Vašej spolupráci sa nám podarilo doteraz ostať v zelenej fáze semaforu COVID-19. Žiaľ, situácia v našom meste je veľmi vážna a na základe rozhodnutia RÚVZ v Bardejove a MKŠ z dôvodu šírenia ochorenia COVID -19 a v záujme ochrany zdravia

          sa predlžuje uzavretie školy do 28.10.2020

          pre žiakov 1.-9. ročníka. Vyučovanie bude prebiehať aj naďalej dištančnou formou – online vzdelávaním prostredníctvom Cisco Webex Meeting podľa rozvrhu hodín ako doteraz od 7:50h.

          Prosíme Vás aj naďalej o spoluprácu a pomoc pri online vzdelávaní Vašich detí a dôsledne sledujte, či sa Vaše dieťa zúčastňuje online hodín. Svojvoľná neúčasť zo subjektívnych dôvodov bude vyznačená v elektronickej triednej knihe ako neospravedlnená neprítomnosť na hodine a žiak nedostane náhradné úlohy.

          Žiakom, ktorí sa z objektívnych dôvodov (chýbajúci internet) nemôžu zúčastňovať online vzdelávania, budú doručené pracovné listy a úlohy. Ich povinnosťou je ich vypracovať a doručiť do školy prostredníctvom OÚ v dedine či určenej osoby.

          Milí rodičia,

          ďakujeme, že rešpektujete všetky pokyny a tak spolu vzdelávame a zároveň chránime zdravie našich detí a nás všetkých. Na našej stránke budeme zverejňovať aktuálne informácie, tie, ktoré sa Vás budú osobne týkať, Vám budeme zasielať prostredníctvom Edupage – rodičovské konto. Dbajte na to, aby Vaše deti aj naďalej dodržiavali nariadenia a nestretávali sa navzájom.

          Zachovajme si pokoj a vzájomnú dôveru. Buďme zodpovední.

          S úctou
          Mgr. Milena Kravcová
        • Naspäť na zoznam článkov